Suggesties
Voorgerechten / Entrées
Sint-Jacobsvruchten (3 Stuks) – Prei – Structuren van aardpeer – Spek /
Coquilles Sint-Jaques (3 Pièces) – Structures de Poireau – Crème de topinambour – Lard
€ 18,60
Wildkroket – Witloofslaatje – Appel – Truffelmayonaise /
Croquette de Gibier – Salade de Chicon – Pomme – Mayonnaise aux truffes
€ 10,40
Voorgerechten worden geserveerd met brood / Les entrées sont servis avec du pain
Hoofdgerechten / Plats Principaux
Duif filet – Structuren van pastinaak – Wortel – Blauwe druif -Rodewijnsaus /
Filet de Pigeon – Structures de Panais – Raisin bleu – Carotte – Sauce de vin rouge
€ 26,90
Everzwijn biefstuk – Pompoencrème – Witloof – Kastanjechampignon – Rodewijnsaus /
Steak de Sanglier – Crème de potiron – Chicon – Champignon châtaignes
€ 24,60
Sint-Jacobsvruchten (5 Stuks) – Prei – Structuren van aardpeer – Spek
Coquilles Sint-Jaques (5 Pièces) – Structures de Poireau – Crème de topinambour – Lard
€ 31,60
Deze gerechten worden geserveerd met frieten, kroketten, puree of aardappel in de schil /
Ces plats sont servis avec frites, croquettes, purée
ou pommes de terre en chemise
Heekfilet – Noten crumble – Gestoofde Prei – Kerstomaten – Mosselen – Mosterdpuree – Witte wijnsaus /
Filet de Merlu – Crumble de noix – Poireau – Tomates cerises – Moules
Purée à la moutarde – Sauce au vin blanc
€ 26,40