Suggesties

Voorgerechten / Entrées

Sint-Jacobsvruchten (3 Stuks) – Prei – Structuren van aardpeer – Spek   /
Coquilles Sint-Jaques (3 Pièces) – Structures de Poireau – Crème de topinambour – Lard
€ 18,60

Wildkroket – Witloofslaatje – Appel – Truffelmayonaise   /
Croquette de Gibier – Salade de Chicon – Pomme – Mayonnaise aux truffes
€ 10,40

Voorgerechten worden geserveerd met brood / Les entrées sont servis avec du pain


Hoofdgerechten / Plats Principaux

Duif filet – Structuren van pastinaak – Wortel – Blauwe druif -Rodewijnsaus  /
Filet de Pigeon – Structures de Panais – Raisin bleu – Carotte –  Sauce de vin rouge
€ 26,90

Everzwijn biefstuk – Pompoencrème – Witloof – Kastanjechampignon – Rodewijnsaus   /
Steak de Sanglier – Crème de potiron – Chicon – Champignon châtaignes
€ 24,60

Sint-Jacobsvruchten (5 Stuks) – Prei – Structuren van aardpeer – Spek
Coquilles Sint-Jaques (5 Pièces) – Structures de Poireau – Crème de topinambour – Lard
€ 31,60

Deze gerechten worden geserveerd met frieten, kroketten, puree of aardappel in de schil  /
Ces plats sont servis avec frites, croquettes, purée
ou pommes de terre en chemise

Heekfilet – Noten crumble – Gestoofde Prei – Kerstomaten – Mosselen – Mosterdpuree – Witte wijnsaus  /
Filet de Merlu – Crumble de noix – Poireau – Tomates cerises – Moules
Purée à la moutarde – Sauce au vin blanc
€ 26,40