Bistro Miramar

Druk op pauze, maak het u gemakkelijk, kies iets lekkers.
Geniet van het mooie uitzicht op de pier en de noordzee en ontspan.

Om mijn droom, een eigen horecazaak, te verwezenlijken, heb ik eerst een opleiding gevolgd in Hotelschool PIVA te Antwerpen. Omdat er geen middelen waren voor een restaurant ben ik samen met mijn man begonnen met een broodjeszaak / frituur te Lier. Zonder de steun van mijn ouders zou dit niet gelukt zijn.

Na dit 13-jarig avontuur dat we met heel veel liefde en passie gedaan hebben, werd het tijd voor een nieuw avontuur, temeer omdat ook onze zoon Andy een opleiding volgde in Hotelschool Ter Groene Poorte te Brugge. Daarom hebben we met veel nieuwe moed onze tweede zaak opgestart, Taverne ’t Goemerke te Lier.

Deze mooie periode van vijf jaar was een tussenstap om onze derde zaak te openen, namelijk Bistro MiRaMaR. “Miramar” betekent ‘zicht op zee’. Daarmee willen we refereren naar het mooie uitzicht op de Noordzee en de Pier. Deze zaak hebben we opgestart samen met onze zoon en zijn grote liefde Méline die ook een opleiding heeft gevolgd in Ter groene Poorte te Brugge.

Samen zijn we een ambitieus team en willen we u graag culinair verwennen.

Tot binnenkort,
Heidi, Chris, Andy, Méline